Wordt gevonden.

Een mooie website is één maar een website zonder bezoekers helpt u business niet verder. Het is dus belangrijk dat potentiële klanten uw website eenvoudig kunnen vinden in Google of dat ze er attent op worden gemaakt via display advertenties. Maar wat is voor u business de juiste strategie en welke keywords zorgen ervoor dat u daadwerkelijk de juiste bezoekers naar u site trekt. Het internet biedt ontzettend veel mogelijkheden, maar u moet wel weten hoe u deze mogelijkheden effectief inzet. Wij van Pageking helpen u graag verder.

Het opzetten van een online marketing strategie begint bij een klein onderzoek naar uw bedrijf, producten, de business en de eventuele concurrenten. Dit onderzoek is belangrijk om een goede strategie neer te zetten, deze vormt de basis voor de rest van de online marketing activiteiten.

Wij kunnen uw omzet verhogen met de volgende diensten:

Google SEO
Door middel van het goed inrichten van uw website wordt u beter gevonden op Google. Dit heeft niet alleen met de techniek te maken maar ook met content. Zo moeten de teksten op uw website anders zijn om als fietsenmaker vindbaar te zijn op fietsband in verhouding met fietsenmaker Breda. Wij zorgen ervoor dat u op de gevonden woorden gevonden wordt.

Google SEA
In sommige gevallen is het niet mogelijk om daadwerkelijk op de eerste pagina te komen met een zoekwoord. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen doordat er te veel concurrenten zijn op dat gebied. Een oplossing is hiervoor het kopen van advertentie ruimte op bepaalde zoekwoorden. Daarnaast kan het ook interessant zijn om advertenties te plaatsen die getoond worden op websites die aangesloten zijn bij het advertising netwerk van Google. Zo komen uw fietsen als advertentie terug op pagina’s als fietsenvergelijk.nl.

Facebook marketing
Het feit dat Facebook hét grootste social media platform ter wereld is biedt gigantisch veel mogelijkheden voor ondernemers. Facebook kan gebruikt worden om goed te targeten en daardoor uw producten aan de juiste doelgroep te tonen. Dit kan in de vorm van advertenties, maar ook het omhoog krikken van de likes op uw Facebook pagina kan erg belangrijk zijn.

LinkedIn Profiel & Pagina optimalisatie
Naast dat LinkedIn uw bedrijfs awareness flink kan laten groeien, biedt LinkedIn  door uw bedrijfspagina slim in te richten ook kansen op het gebied van personal branding. Zo zijn er een tal van slimme trucjes om ervoor te zorgen dat u professioneel gerepresenteerd wordt op Linkedin.

Cases

’t Hart van Breda

’t Hart van Breda

Webdesign, Socials, Digital Strategy

Elsjes Recepten

Elsjes Recepten

Website realisatie & Online marketing

Citypoint

Citypoint

Website Realisatie & Graphic Design

https://pageking.nl/wp-content/themes/salient4_corrupt/css/fonts/svg/software_layout_header_complex.svg

Webdesign
https://pageking.nl/wp-content/themes/salient4_corrupt/css/fonts/svg/software_transform_bezier.svg

Online Marketing
https://pageking.nl/wp-content/themes/salient4_corrupt/css/fonts/svg/basic_share.svg

Digital Strategy
https://pageking.nl/wp-content/themes/salient4_corrupt/css/fonts/svg/basic_pencil_ruler.svg

Graphic Design
https://pageking.nl/wp-content/themes/salient4_corrupt/css/fonts/svg/basic_photo.svg

Foto & Video
https://pageking.nl/wp-content/themes/salient4_corrupt/css/fonts/svg/basic_server_cloud.svg

Hosting