Waar we de beste in zijn

De enige echte Pageking flow

Die je merk laat stralen en je business versnelt. We hebben de handjes om alle relevante tools te bouwen en de brains om dat strategisch aan te pakken. Pageking, king in the jungle.

polygon - nieuwe website?

Digitale strategie

Te vaak nog is de website een doel op zich. Wij zien ’m juist als het vertrekpunt. Als een blokkendoos waarin je steeds meer waardevolle blokken kunt stoppen. Wil je verleiden of verkopen? Informeren of inspireren?

Samen bepalen we de juiste strategie om je doel te bereiken. Geen aanpak is hetzelfde. De juiste aanpak ontdekken we door uitgebreid onderzoek te doen naar je (potentiële) klanten. Een goede website is pas succesvol wanneer jouw doos met blokken helemaal gevuld is. Hebben we de expertise niet in huis? Dan gaan we samen op zoek naar de juiste partner.

 

📸 By Lars de Nijs
Triangle

Digital design

De hierboven genoemde strategie(ën) vertalen we naar een webdesign wat op maat gemaakt is voor jouw merk. Binnen dit ontwerp proberen we een balans te vinden tussen branding en het behalen van een conversie. Het gaat er niet alleen om wat jij mooi vindt, maar vooral wat je bezoekers willen zien en bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld door bezoekers slim aan te zetten tot actie of te stimuleren om verder te lezen. Pas dan gaat een website voor jou werken.
Artboard
LarsdeNijs_20201202_Pageking-37
Geschoten door Wildschieters
rechthoek

Development

Wordpress als flexibele basis

Websites bouwen wij met WordPress, de wereldwijde standaard achter maar liefst een derde van alle sites. Groot voordeel daarvan is dat het een stevig doorontwikkeld product is, zodat we alle tijd kunnen stoppen in het maatwerk daar bovenop. Bovendien is het wel zo handig dat veruit de meeste mensen vertrouwd zijn met dit content management systeem. In het design kennen wij geen enkel voorbehoud, alles is mogelijk.

Klaar voor morgen

  • Maatwerk. Speciaal gemaakt voor jouw doelgroep om je doelstellingen te behalen
  • Uniek ontwerp. Geen merk is hetzelfde. Een Pageking website dus ook niet.
  • Responsive. Een website die straalt op ieder apparaat. Dus ook op je smartphone en tablet.
  • Snel. Iedere seconde telt. Wij zorgen er samen met onze hostingpartner voor dat je website vliegensvlug wordt ingeladen. Whoop Whoop!
  • Google geoptimaliseerd. Al onze websites zijn zo gemaakt dat Google er een grote glimlach van krijgt. Wordt gevonden!
  • AVG/GDPR Proof. De persoonsgegevens van je bezoeker blijven veilig door slimme cookiemeldingen en opt-ins.
  • Toegankelijkheid. Mogelijkheid tot optimalisatie volgens wettelijke toegankelijkheidseisen voor (semi) overheden.
  • Veilig. Je website als een vesting beschermd op server- en installatieniveau volgens de wettelijke richtlijnen van internet.nl.
cirkel - online marketing strategie

Support like a king

Tadaaa. Daar staat ie dan. Een kick-ass website waar we samen intensief aan gewerkt hebben. Het leukste is dat dit pas het begin is. Na livegang kijken we kritisch mee. We analyseren of de juiste keuzes zijn gemaakt aan de hand van bezoekersdata en sturen waar nodig bij. We laten pas los als de doelen zijn bereikt. En als een lach op je gezicht verschijnt.

Naast het stevig door ontwikkelen van de website staan we ook voor je klaar om je uit de brand te helpen wanneer je ergens tegen aan loopt. Korte lijntjes, snel schakelen. Dat schiet lekker op.
By LarsdeNijs.com