Item No.

01. Research

Een blog moet volledig gericht zijn op het binden van de bezoeker. Een goede integratie van de sociale media alsmede een passende strategie omtrent advertenties is hierin erg belangrijk. Om volledig op de wensen van Elsje aan te kunnen sluiten is research cruciaal. Ons motto: een goed begin is het halve werk.

Item No.

02. Design

Design is belangrijk binnen elke website, voor Elsjes Recepten is zowel het web design als het grafisch design door Pageking gerealiseerd. Voor de website is gekozen voor een heel clean en overzichtelijk uiterlijk. Het logo sluit volledig aan bij de doeleinden van de blog: eten.

Item No.

03. Develop

De develop fase, ontwikkel fase, is een een periode van evalueren. Stukje voor stukje worden delen van de website opgeleverd en teruggekoppeld met Elsje. Hierdoor kan snel worden afgestemd op de eisen en wensen van de klant en wordt niet voortgeborduurd op eerder gemaakte fouten.

Item No.

04. Promote

Tijdens en na de online gang van Elsjes Recepten is veel aandacht besteed aan het promoten. Zo heeft Pageking ervoor gezorgd dat Elsjes Recepten niet alleen te vinden is op de reguliere sociale media (Facebook, Twitter, Pintrest) maar ook op blog gerelateerde sociale media (bloglovin, mytaste, beste bloggers).

Elsjes Recepten

Vriendelijk op alle apparaten 

Responsive

Elsjes Recepten is volledig responsive, dit wil zeggen dat de website er goed uit ziet vanaf ieder apparaat.

2000
Bezoekers per maand
300
Facebook likes
3
Recepten per week

Creatief herkenningspunt 

Het logo

Een logo is het herkenningspunt voor je website, het moet op een speelse en moderne manier passen bij het doel van de website. Pageking heeft voor Elsjes Recepten een uniek logo ontworpen, een bord van bestek.

logo-Elsjes Recepten-grid

“Pageking heeft mijn fantasie werkelijk gemaakt”

Elsje Blankers-Korteweg

elsje

Continue Exploring

Ga naar het portfolio

Elsjes Recepten bekijken

Ga naar de website