Met dank aan

Opdrachtgever: Niek Roos

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos biedt dé oplossing: lichtstraten. De stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken.

Aan Pageking de vraag om een online strategie op te zetten en dit te vertalen naar een vernieuwend design en de technische realisatie hiervan. Binnen het ontwerp is er een balans gevonden tussen inspireren, informeren en slimme conversiepunten. Door de sprekende fotografie ruimte te geven en relevante informatie beknopt te tonen zorgt dit voor een prettige gebruikerservaring. Niek Roos biedt je met plezier online het grootste assortiment lichtstraten van Nederland aan: mooie houten lichtstraten met aluminium afwerking, strakke stalen lichtstraten met slanke T-profielen en moderne frameless lichtstraten met glasplaten uit één stuk.

Slimme configurator

Uiteindelijk is doelstelling van vernieuwing van niekroos.nl het verhogen van het aantal conversies geweest. Naast de inspirerende pagina’s biedt de website ook de mogelijkheid om direct online een lichtstraat samen te stellen en eventueel online te bestellen en te betalen via iDeal. Ervaar het gemak zelf!