Spring naar content

Slimme shops met beleving en impact

Verkoop direct aan je klant, bied een unieke merkbeleving en maak jezelf minder afhankelijk van resellers en marketplaces. Dat noemen we e-commerce for brands. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een spraakmakend verkoopkanaal waarmee je het digitale landschap verovert.

Slimme shops met beleving en impact

versie1_Pageking_maart2024_EVN-73-square-367f2158251f56c69a281dc588c7c469-mtrk049bdojc

Een merkbeleving zoals alleen jij die kan bieden

E-commerce is non-stop in beweging. Overal ontstaan nieuwe touchpoints en verkooppunten. Maar geen enkel platform kan zo’n authentieke shopping flow bieden als je eigen kanalen. Wij challenge je om met nieuwe perspectieven naar de wereld van e-commerce te kijken en er het maximale uit te halen.

Hoe we dit aanpakken

01.

Digitale strategie

We starten met het in kaart brengen van de markt, maar ook het gedrag en de behoefte van je ideale klant. Dat doen we door vragen te stellen als: Hoe ziet de online klantreis eruit? Hoe oriënteert de doelgroep? En welke voordelen heeft het om via jouw eigen e-commerce platform te bestellen?

02.

Digital design & UX

We beginnen met het fundament. We werken de navigatie en wireframes uit, verrijken deze met een digital design en denken na over slimme e-commerce integraties. En dit alles volledig synchroon met jouw merkidentiteit, want die online shopping-beleving moet helemaal kloppen.

03.

Maatwerk development

Zijn we tevreden met het concept? Dan gaan we bouwen. Iedere bouwsteen werken we zorgvuldig uit, zodat dit samen een sterk & smooth platform vormt. We maken een koppeling met slimme tools die je nodig hebt om de shopping flow draaiende te houden, data te verzamelen en op inventieve manieren je sales te boosten.

Group 2085

Connect je e-commerce stack met WooCommerce

We bouwen je webshop in WordPress en pluggen daar WooCommerce op in, als hét e-commerce platform. Vanwege de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid, maar ook vanwege de eindeloze hoeveelheid integraties die dit platform biedt.

  • Altijd 100% waterdicht beveiligd
  • Snelle integratie met o.a. Mollie, iDEAL & Klarna
  • Koppel marketingtools voor data, reviews & pop-ups
  • Volgens richtlijnen in toegankelijkheid & vindbaarheid (Google)
  • No tickets needed: technische support is altijd dichtbij

Good to know

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens het traject?

We houden van snel schakelen. Vanuit ons heb je straks één vast aanspreekpunt waarmee we de lijntjes kort houden. Vanuit ons team van digital producers kijken we wie het beste bij jou als opdrachtgever past.

Kan mijn eigen marketingteam of -partner ook meedenken?

Natuurlijk! We zijn het gewend om samen te werken met in-house teams, bureaus en freelancers. Teamwork makes the dream work.

Hoe gaat hosting bij jullie in zijn werk?

Wanneer je graag je hosting elders onder brengt (bij bijvoorbeeld een bestaande IT leverancier) is dit voor ons geen probleem. Voor de migratie van de ontwikkelde website naar deze server en bijbehorende afstemming hanteren we wel een vergoeding.

Werken jullie met een ticketsysteem?

Nee. We houden de lijntjes graag kort. Wil je een aanpassing doorvoeren? Werkt er iets niet? Ben je je WordPress-wachtwoord kwijt? Wat je vraag ook is: je kunt ons gewoon mailen of bellen, we reageren snel en nemen altijd op. No tickets needed.

Hoe houden we de website na oplevering up-to-date?

Eigenlijk begint de reis pas na livegang. Je website is namelijk nooit af. Zodra we live zijn blijven we waakzaam voor kinderziektes en verzamelen we data en inzichten die we gebruiken om de next steps te bepalen. Kleine aanpassingen houden we bij en factureren we aan het einde van de maand. Zien we high impact-kansen die wat meer werk nodig hebben? Dan overleggen we eerst even.

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!