Spring naar content

Samen co-creatie voor jouw klanten.

Te vaak nog is de website een doel op zich. Wij zien ’m juist als het vertrekpunt. Als een blokkendoos waarin je steeds meer waardevolle blokken kunt stoppen. Wil je verleiden of verkopen? Informeren of inspireren?

Samen co-creatie voor jouw klanten.

Pageking2023_Versie1_EvN-11

Of het nu gaat om UI of technische realisatie.

Jouw websitebezoeker komt bij jou terecht met een reden. Waar is hij of zij naar op zoek? Hoe kan je hem of haar zo snel mogelijk voorzien? Dat zijn de vragen die centraal staan bij het uitwerken van de flowchart en wireframes.

Hoe we dit aanpakken

01.

Digitale strategie

Die bezoeker is er met een reden. Hebben ze hulp nodig? Zoeken ze inspiratie? Zijn ze op zoek naar aanknopingspunten om klant te worden? De antwoorden op deze vragen zijn cruciaal in de inrichting van je website.

02.

Design & UX

Zodra het doel en de doelgroep helder is, gaan we naar de tekentafel. We vertalen je merkidentiteit door naar een digital design met een spot-on gebruikerservaring die net zo mooi als functioneel is.

03.

Maatwerk development

Zijn we helemaal tevreden met het prototype? Dan kan het coderen en vullen beginnen. We bouwen een onbreekbare, pixel-perfect website voor je in ‘s wereld meest geliefde CMS: WordPress.

versie1_Pageking_maart2024_EVN-15

We passen ons naadloos aan op jouw workflow.

Of je nu wilt dat we white label werken of samen in de tandem. We hebben er zin in. Samen zorgen we ervoor dat we jouw klant laten winnen.

  • Geen templates, 100% maatwerk
  • No tickets needed: technische support is altijd dichtbij
  • Eenvoudig in beheer, geen codekennis nodig
  • Altijd up-to-date volgens laatste digitale richtlijnen
  • Naadloze implementatie met 60.000+ koppelingen

Good to know

Wat zijn de voordelen van Wordpress® ten opzichte van alternatieve content management systemen?

We love WordPress. Niet alleen omdat het mega gebruikersvriendelijk is maar we geloven als Pageking in de kracht van de open source filosofie. Doordat het een van de grootste CMS’en ter wereld is met een sterke community aan developers, hoeven we het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden. We steken onze tijd liever in maatwerk oplossingen die jouw merk echt verder brengen.

Ik wil ook iets met online marketing gaan doen? Kunnen jullie daarbij helpen?

Onze codes zijn volledig geoptimaliseerd volgens de Google richtlijnen zodat (structured) content organisch goed gevonden wordt. Ondanks dat online marketing in ons DNA zit noemen we ons zelf geen keiharde online marketeers. We werken veel liever samen met partners die zorgen voor ijzersterke vindbaarheid en scorende campagnes. We denken graag met je mee!

Hoe werken we samen verder na oplevering?

Wanneer we live zijn kunnen we data gaan verzamelen. We bepalen samen de next steps en ontwikkelen samen door. Kleine aanpassingen schrijven we op en factureren we maandelijks op nacalc. Grotere wensen overleggen we eerst met jou als opdrachtgever voordat we aan de slag gaan.

Hoe gaat hosting en onderhoud bij jullie in zijn werk?

We geloven in snel schakelen en dat werkt het allerbeste met korte lijntjes. We werken met één vast aanspreekpunt. We bekijken binnen ons team van digital producers welke het beste bij jou past.

Werken jullie met een ticket systeem?

Nope! #noticketsneeded

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!