Spring naar content

Een corporate website die je business versnelt

De tijd dat een website alleen een online visitekaartje was ligt al ver achter ons. Laat het een onmisbaar instrument zijn om je business te versnellen. Wij zijn jouw gids in het landschap die je met een nieuwe blik naar je website laat kijken.

Een corporate website die je business versnelt

Pageking2023_Versie1_EvN-12

Je reis naar online presence begint hier.

Wat is de rol van jouw website? Wil je vooral informeren, misschien ook inspireren of je publiek verleiden om actie te ondernemen? Wij dagen je uit om nieuwe perspectieven op het digitale landschap te ontdekken en te omarmen. Samen werken we aan een corporate website. Resultaatgericht, on-brand, flexibel en gebruiksvriendelijk voor al je collega’s en partners.

Hoe we dit aanpakken

01.

Digitale strategie

Die bezoeker is er met een reden. Hebben ze hulp nodig? Zoeken ze inspiratie? Zijn ze op zoek naar aanknopingspunten om klant te worden? De antwoorden op deze vragen zijn cruciaal in de inrichting van je website.

02.

Digital design & UX

Zodra het doel en de doelgroep helder is, gaan we naar de tekentafel. We vertalen je merkidentiteit door naar een digital design met een spot-on gebruikerservaring die net zo mooi als functioneel is.

03.

Maatwerk development

Zijn we helemaal tevreden met het prototype? Dan kan het coderen en vullen beginnen. We bouwen een onbreekbare, pixel-perfect website voor je in ‘s wereld meest geliefde CMS: WordPress.

versie1_Pageking_maart2024_EVN-18

Koppel al je favoriete systemen

Behalve aantrekkelijk moet je corporate website ook functioneel zijn. Vanuit WordPress beheer je zelf alle content en voeg je nieuwe blogs, vacatures en updates toe. Met 60.000 plug-and-play integraties koppel je al je systemen aan je website. Rule the web!

  • Automatiseer opvolging van contactaanvragen
  • Slimme connecties met al je marketingtools
  • Eenvoudig in beheer, geen codekennis nodig
  • Altijd up-to-date volgens laatste digitale richtlijnen
  • No tickets needed: technische support is altijd dichtbij

Good to know

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens het traject?

We houden van snel schakelen. Vanuit ons heb je straks één vast aanspreekpunt waarmee we de lijntjes kort houden. Vanuit ons team van digital producers kijken we wie het beste bij jou als opdrachtgever past.

Kan mijn eigen marketingteam of -partner ook meedenken?

Natuurlijk! We zijn het gewend om samen te werken met in-house teams, bureaus en freelancers. Teamwork makes the dream work.

Hoe gaat hosting bij jullie in zijn werk?

Wanneer je graag je hosting elders onder brengt (bij bijvoorbeeld een bestaande IT leverancier) is dit voor ons geen probleem. Voor de migratie van de ontwikkelde website naar deze server en bijbehorende afstemming hanteren we wel een vergoeding.

Werken jullie met een ticketsysteem?

Nee. We houden de lijntjes graag kort. Wil je een aanpassing doorvoeren? Werkt er iets niet? Ben je je WordPress-wachtwoord kwijt? Wat je vraag ook is: je kunt ons gewoon mailen of bellen, we reageren snel en nemen altijd op. No tickets needed.

Hoe houden we de website na oplevering up-to-date?

Eigenlijk begint de reis pas na livegang. Je website is namelijk nooit af. Zodra we live zijn blijven we waakzaam voor kinderziektes en verzamelen we data en inzichten die we gebruiken om de next steps te bepalen. Kleine aanpassingen houden we bij en factureren we aan het einde van de maand. Zien we high impact-kansen die wat meer werk nodig hebben? Dan overleggen we eerst even.

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!