Spring naar content

Perspectieven om je business te versnellen

Een website is nooit het doel, maar een onmisbare tool om het digitale landschap te veroveren. En daarmee is je reis eigenlijk pas begonnen. Wij wijzen je de weg, dagen je uit en bieden je verrassende maar waardevolle inzichten om alles uit het web te halen wat erin zit.

Perspectieven om je business te versnellen

Jouw gids in het
digitale landschap

Voor wie ben je er en wat is de rol van jouw website? Wil je informeren of inspireren? Wil je verleiden of verkopen? We helpen je met het vinden van deze antwoorden en richten samen met jou een praktische strategie in. Dat doen we vanuit data, creativiteit en conversie en houden het lekker ‘lean & mean’, om je groei te versnellen.

Hoe we dit aanpakken

01.

Discovery

Om het spel te kunnen winnen moeten we eerst goed begrijpen wat we spelen en wie onze medespelers zijn. Met interviews, data analyses en creatieve experimenten verzamelen we op een pragmatische manier waardevolle inzichten over je merk, de markt en je doelgroep. Maar we weten ook dat je het spel pas echt meester wordt door het gewoon te doen.

02.

Strategie

We houden van een praktische aanpak. Natuurlijk kennen we de bekende marketingmodellen en -theorieën, maar komen niet met standaard strategiesessies die andere bureaus ook op de plank hebben liggen. Geen post-its plakken, maar verfrissende sessies waarin we je creativiteit prikkelen en vragen stellen waar je misschien niet altijd meteen een antwoord op weet.

03.

Roadmap

Dit is ons favoriete deel: we gaan aan de slag. We werken een roadmap uit, bepalen de milestones en met het strategisch fundament in onze rugzak houden we het doel altijd dicht bij ons. Als full swing agency kunnen we veel zelf, maar we zijn niet in álles de beste. Als het nodig is, haken we specialisten aan om de grootst mogelijke impact te maken.

versie1_Pageking_maart2024_EVN-47

Digital first-mindset,

marketing-DNA

We zijn dol op mooie websites. Maar we zijn idolaat van doelmatig opgebouwde websites die ook écht resultaat opleveren. We doen er alles aan om het web voor je te laten werken. Ook ná livegang.

  • Frisse blik met nieuwe inzichten op je business
  • Geen one-size-fits-all, altijd maatwerk
  • Plug-and-play partner op jouw marketingteam
  • Data-driven, creatief en performance-gericht
  • No tickets needed: support is altijd dichtbij

Good to know

Hoe weet ik of ik een digitale strategie nodig heb?

Als ondernemer heb je ambities en ideeën. Je wilt de groei van je business versnellen, maar je vindt het lastig om te bepalen wat de snelste route is en of je ideeën wel werken. Als gids in het digitale landschap helpen we je bij het uittekenen van je reis en welke digitale middelen je kunt inzetten om je doel te behalen.

Hoe lang duurt het strategisch traject?

Minstens zo lang als nodig is, maar zeker ook niet langer. We hebben dan ook geen one-size-fits-all traject op de plank liggen. In het strategisch traject leggen we het fundament, maar de meest waardevolle inzichten krijgen we pas als we aan de slag gaan.

Kan mijn eigen marketingteam of -partner meedenken?

Natuurlijk! We zijn het gewend om samen te werken met in-house teams, bureaus en freelancers. Teamwork makes the dream work.

Wat is de output van het strategisch traject?

Less is more. Niemand heeft wat aan een onleesbaar boekwerk dat alleen maar in de bureaula ligt te stoffen. De output is altijd een doel, een concept en een route om tot dat effect te komen en geënt op een fundament aan waardevolle inzichten. Meer niet.

Wat als de strategie toch niet werkt?

Een strategie is nooit af. Omdat we continu nieuwe inzichten en perspectieven vanuit de markt ophalen, schaven we non-stop bij. We zoeken altijd naar shortcuts om onze ideeën te testen, zodat we ook zo weer terug op het rechte pad zijn als de shortcut doodlopend blijkt te zijn.

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!