Spring naar content

Kom in beeld bij je ideale collega

Nieuw personeel vinden wordt steeds lastiger - én duurder. Verhoog je rendement uit recruitment marketing door de drempel om te solliciteren te verlagen. Wij helpen je bij een verleidelijke én functionele werken bij-website waar al je collega's blij van worden.

Kom in beeld bij je ideale collega

BarkeepersxPageking_29maart2021_LR-4

Gids je kandidaten door jouw funnel

Wat is dé reden om bij jouw organisatie te werken? Goede voorwaarden, snel doorgroeien, gezellige collega’s; wat het ook is, laat het zien. Digitaliseer het sollicitatieproces en overtuig je doelgroep om eens een keer een bakkie te komen doen.

Hoe we dit aanpakken

01.

Digitale strategie

Hoe overtuig je werkzoekenden om voor jou te kiezen? Hoe kom je met latent werkzoekenden in contact? En hoe val je op onder talentvolle stagiaires? In het strategietraject denken we vanuit het perspectief van je ideale collega en tekenen we je werken bij-propositie zo ver mogelijk in detail uit.

02.

Digital design & UX

Zodra we een goed beeld hebben van het kandidatenprofiel gaan we naar de tekentafel. We schetsen de wireframes en denken na over de invulling met creatieve en slimme content. Om te verleiden, maar vooral ook om de drempel te verlagen. Is een cv bijvoorbeeld nog wel van deze tijd?

03.

Maatwerk development

Zijn we helemaal tevreden met het prototype? Dan kan het bouwen en vullen beginnen. We bouwen een stabiele en gebruiksvriendelijke werken bij-website. Vanuit daar automatiseren we het sollicitatieproces, zorgen we voor die extra persoonlijke touch en beheer je eenvoudig je vacatures.

Group 2085

Slimme koppeling met jouw ATS-tools

Een werken bij-website maakt het niet alleen voor de kandidaat een stuk makkelijker om te solliciteren. Ook jij en je HR-team profiteren ervan. We bouwen je werken bij-website namelijk in WordPress. Dit razendpopulaire CMS biedt legio koppelingen om de candidate journey tot 100% te automatiseren.

  • Koppel je HR-backoffice aan je werken bij-website
  • One—click integratie met o.a. Homerun, Recruitee & AFAS
  • Houd kandidaten warm met geautomatiseerde één-op-één marketing
  • Integreer video, chatmodules en andere slimme content
  • No tickets needed: technische support is altijd dichtbij

Good to know

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens het traject?

We houden van snel schakelen. Vanuit ons heb je straks één vast aanspreekpunt waarmee we de lijntjes kort houden. Vanuit ons team van digital producers kijken we wie het beste bij jou als opdrachtgever past.

Kan mijn eigen marketingteam of -partner ook meedenken?

Natuurlijk! We zijn het gewend om samen te werken met in-house teams, bureaus en freelancers. Teamwork makes the dream work.

Hoe gaat hosting bij jullie in zijn werk?

Wanneer je graag je hosting elders onder brengt (bij bijvoorbeeld een bestaande IT leverancier) is dit voor ons geen probleem. Voor de migratie van de ontwikkelde website naar deze server en bijbehorende afstemming hanteren we wel een vergoeding.

Werken jullie met een ticketsysteem?

Nee. We houden de lijntjes graag kort. Wil je een aanpassing doorvoeren? Werkt er iets niet? Ben je je WordPress-wachtwoord kwijt? Wat je vraag ook is: je kunt ons gewoon mailen of bellen, we reageren snel en nemen altijd op. No tickets needed.

Hoe houden we de website na oplevering up-to-date?

Eigenlijk begint de reis pas na livegang. Je website is namelijk nooit af. Zodra we live zijn blijven we waakzaam voor kinderziektes en verzamelen we data en inzichten die we gebruiken om de next steps te bepalen. Kleine aanpassingen houden we bij en factureren we aan het einde van de maand. Zien we high impact-kansen die wat meer werk nodig hebben? Dan overleggen we eerst even.

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!