Spring naar content

Maatwerk

WordPress-development

Alles wat we bedenken en bouwen is authentiek. Tot op de pixel verfijnd en naadloos geïntegreerd met je favoriete tooling. Met een volle rugzak aan ervaring bouwen we onbreekbare websites in het meest geliefde CMS ter wereld.

Maatwerk

WordPress-development

IJzersterke code,

tot op de laatste pixel

WordPress kent voor ons geen geheimen. We bouwen een spraakmakend design system dat past bij jouw behoeften, wat je doel ook is. Het dagelijkse beheer maken we zo makkelijk mogelijk, zowel voor jou als klant als voor je digitale partners. Toch een technische vraag? Hulp is altijd dichtbij – no tickets needed.

Hoe we dit aanpakken

01.

Digital design & UX

Zodra we het eens zijn over de strategie en de userflows vertalen we je merkidentiteit door naar een digital design. We bouwen een design system op van elementen, modules en content dat minstens zo spraakmakend als functioneel is. En je website moet natuurlijk probleemloos werken op ieder moment, op alle devices en in iedere browser.

02.

Pageking magic

Het is tijd voor het ‘wauw’-effect. Geheel passend bij je merk en het design voegen we subtiele effecten toe die de ervaring nét wat magischer maken. We zorgen voor maximale toegankelijkheid volgens de WCAG/AAA-regels en gaan voor optimale vindbaarheid op Google. Dit is ons beroepsgeheim, dus meer kunnen we je er niet over vertellen.

03.

Vullen, testen & GO!

Met trots laten we je in een test-omgeving zien hoe het concept tot leven is gekomen. Vanuit hier vullen we de website met de juiste content. Ook checken we of alle effecten, modules en knoppen werken zoals we het hadden bedacht. Want het zit ‘m in de finesse. Feedback pakken we snel op in korte development-sprints. Dan komt de grote, groene knop: we zijn live!

versie1_Pageking_maart2024_EVN-15

WordPress:

full swing CMS

Veruit de meeste websites die je vandaag hebt gezien zijn gebouwd op WordPress. Wij kennen dit systeem als onze broekzak. Het biedt ons vrij spel in creativiteit en techniek, maar is ook dé oplossing in het dagelijks beheer van je website.

  • Geen templates, 100% maatwerk
  • No tickets needed: technische support is altijd dichtbij
  • Eenvoudig in beheer, geen codekennis nodig
  • Altijd up-to-date volgens laatste digitale richtlijnen
  • Naadloze implementatie met 60.000+ koppelingen

Good to know

Waarom WordPress?

We zijn gek op WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid, maar ook vanwege de open source-filosofie. Daar geloven we bij Pageking heilig in. Achter WordPress schuilt een enorme community aan developers, waardoor we niet steeds zelf het wiel opnieuw hoeven uit te vinden maar gebruik maken van slimme plug-ins die hun succes al hebben bewezen. Dat mag je best weten. Zo houden we namelijk tijd over voor maatwerk oplossingen die jouw online presentatie écht onderscheidend maken.

Ik wil ook iets met online marketing doen. Kunnen jullie helpen?

Jouw website is een marketinginstrument. We coderen en structureren de content volgens de Google-richtlijnen, zodat je website goed geïndexeerd en dus gevonden wordt. We zijn een full swing digital agency en marketing zit in ons DNA, maar we zijn geen die-hard marketeers. Daarom werken we met partners die daar veel beter in zijn. Zij zorgen voor de traffic, wij focussen ons op het binnenharken van die conversies.

Hoe houden we de website up-to-date?

Eigenlijk begint de reis pas na livegang. Je website is namelijk nooit af. Zodra we live zijn blijven we waakzaam voor kinderziektes en verzamelen we data en inzichten die we gebruiken om de next steps te bepalen. Kleine aanpassingen houden we bij en factureren we aan het einde van de maand. Zien we high impact-kansen die wat meer werk nodig hebben? Dan overleggen we eerst even.

Hoe gaat hosting en onderhoud bij jullie in zijn werk?

Wanneer je graag je hosting elders onder brengt (bij bijvoorbeeld een bestaande IT leverancier) is dit voor ons geen probleem. Voor de migratie van de ontwikkelde website naar deze server en bijbehorende afstemming hanteren we wel een vergoeding.

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens het traject?

We houden van snel schakelen. Vanuit ons heb je straks één vast aanspreekpunt waarmee we de lijntjes kort houden. Vanuit ons team van digital producers kijken we wie het beste bij jou als opdrachtgever past.

Werken jullie met een ticketsysteem?

Nee. We houden de lijntjes graag kort. Wil je een aanpassing doorvoeren? Werkt er iets niet? Ben je je WordPress-wachtwoord kwijt? Wat je vraag ook is: je kunt ons gewoon mailen of bellen, we reageren snel en nemen altijd op. No tickets needed.

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!