Spring naar content

Brndpwr
& Pageking

Je merk beschermen, maar dan net zo makkelijk als een nieuw telefoonabonnement afsluiten. Brndpwr maakt het registreren van je merk begrijpbaar én betaalbaar voor de nieuwe generatie ondernemers.

Challenge

Merkregistratie: juridisch gezien is het een flinke kost – en zeker niet goedkoop -, maar enorm belangrijk voor alle ondernemers die met zekerheid willen groeien. Ook de nieuwe generatie ondernemers. Voor hen moet het makkelijker, moderner en flexibeler. Brndpwr biedt een digital-first oplossing waarmee je binnen één module en één sessie je merk registreert. Dat vraagt om een gids die de weg in het digitale landschap kent als z’n broekzak.

User stories

Samen met Brndpwr hebben we de doelgroep onder de loep genomen: wie zijn ze, wat spreekt hen aan, waar zijn ze gevoelig voor? We hebben user stories ontwikkeld om de online proposities tot in de puntjes te verfijnen, van productontwerp tot communicatie.

We plotten de informatie vanuit gebruikersperspectief, onder andere in de navigatiestructuur. Want een scale-up heeft andere behoeften dan een e-commerce verkoper. Die segmentatie voeren we ook door in onze campagnemiddelen, waar we experimenteren met diverse statements en micro-copy. Hiermee streven we naar maximaal rendement en meer kennis over de doelgroep, cruciaal voor het voortdurend optimaliseren van het platform.

Lean & mean

Brndpwr is merkregistratie op een nieuwe manier, dus wil je eerst de potentie testen. Als digitaal partner nemen we een strategische rol aan. We benutten de digitale mogelijkheden volledig, om sales te pushen, inzichten over de doelgroep te verkrijgen maar vooral efficiënt op te schalen.

We zijn begonnen met een one-pager als ‘minimum viable product’. Sindsdien bespreken we wekelijks hoe we de propositie doorontwikkelen. Op alle niveaus: van meer conversies tot betere content. En dat alles binnen een spraakmakend en modern design.

Engine

Bij Brndpwr registreer je je merk met het gemak van het afsluiten van een telefoonabonnement. Kies je regio, afbetalingsperiode, pakket en extra add-ons, bereken je maandbedrag, vul je bedrijfsgegevens in, en je kunt weer verder met waar je goed in bent: ondernemen.

Als klant heb je dus geen intakes, consults of offertes nodig – de volledige klantreis verloopt online. Verder biedt de website je waardevolle content zoals interactieve video’s, checklists en blogs die al je vragen snel beantwoorden. Toch liever persoonlijk contact? Dan maak je makkelijk een afspraak.

“Brndpwr is een start-up met een idee dat we eerst wilden valideren alvorens het uit te bouwen. Uit alles blijkt dat Pageking ervaring heeft met de inzet van digital op dit gebied. Ze komen met slimme ideeën en nemen ons echt bij de hand, als ware groeipartner.”

– Job van Mierlo, Head of Operations

Kings & Queens on the job

Daan van den Eeden

Lars Blankers

Fleur Timmerman

Joost van der Lee

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!