Spring naar content

Website ontwikkelen op maat in Breda. 

Websites maken die goed gevonden worden in zoekmachines door jouw potentiële klanten? Dat is exact wat wij bij Pageking voor onze klanten doen. Wij maken met een team aan specialisten vanuit Breda goede vindbare Wordpress websites op maat voor organisaties, overheidsinstanties en zzp-ers. Al onze websites zijn “responsive” mobiel maar ook zoekmachine vriendelijk gebouwd waardoor je de beste prestatie zult behalen.

Website ontwikkelen op maat in Breda. 

Pageking2023_Versie1_EvN-91

Maatwerk website ontwikkelen Breda

Wat is de rol van jouw website? Wil je vooral informeren, misschien ook inspireren of je publiek verleiden om actie te ondernemen? Wij dagen je uit om nieuwe perspectieven op het digitale landschap te ontdekken en te omarmen. Samen werken we aan een corporate website. Resultaatgericht, on-brand, flexibel en gebruiksvriendelijk voor al je collega’s en partners.

Hoe we dit aanpakken

01.

Digitale strategie

Die bezoeker is er met een reden. Hebben ze hulp nodig? Zoeken ze inspiratie? Zijn ze op zoek naar aanknopingspunten om klant te worden? De antwoorden op deze vragen zijn cruciaal in de inrichting van je website.

02.

Digital design & UX

Zodra het doel en de doelgroep helder is, gaan we naar de tekentafel. We vertalen je merkidentiteit door naar een digital design met een spot-on gebruikerservaring die net zo mooi als functioneel is.

03.

Website ontwikkelen

Zijn we helemaal tevreden met het prototype? Dan kan het coderen en vullen beginnen. We bouwen een onbreekbare, pixel-perfect website voor je in ‘s wereld meest geliefde CMS: WordPress.

versie1_Pageking_maart2024_EVN-18

Website ontwikkelen in Breda door Pageking

Op zoek naar een professioneel webbedrijf uit Breda voor de ontwikkeling van jouw website of webwinkel? Of voor advies en hulp op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Dan ben je bij Pageking aan het juiste adres voor jouw webdesign opdracht. Tijdens het traject wat wij samen met jou aan gaan staat online succes altijd centraal.

Wij investeren veel in langdurige relaties met onze klanten uit de omgeving van Breda en hierdoor leren wij elke klant beter kennen. Zo doen wij er alles aan om voor, tijdens en na de oplevering van de website al jouw online doelstellingen te behalen.

Wij bouwen websites met wordPress, de wereldwijde standaard achter maar liefst een derde van alle websites. je website laten maken met dit systeem brengt grenzeloze mogelijkheden met zich mee.

Good to know

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens het traject?

We houden van snel schakelen. Vanuit ons heb je straks één vast aanspreekpunt waarmee we de lijntjes kort houden. Vanuit ons team van digital producers kijken we wie het beste bij jou als opdrachtgever past.

Kan mijn eigen marketingteam of -partner ook meedenken?

Natuurlijk! We zijn het gewend om samen te werken met in-house teams, bureaus en freelancers. Teamwork makes the dream work.

Hoe gaat hosting bij jullie in zijn werk?

Wanneer je graag je hosting elders onder brengt (bij bijvoorbeeld een bestaande IT leverancier) is dit voor ons geen probleem. Voor de migratie van de ontwikkelde website naar deze server en bijbehorende afstemming hanteren we wel een vergoeding.

Werken jullie met een ticketsysteem?

Nee. We houden de lijntjes graag kort. Wil je een aanpassing doorvoeren? Werkt er iets niet? Ben je je WordPress-wachtwoord kwijt? Wat je vraag ook is: je kunt ons gewoon mailen of bellen, we reageren snel en nemen altijd op. No tickets needed.

Hoe houden we de website na oplevering up-to-date?

Eigenlijk begint de reis pas na livegang. Je website is namelijk nooit af. Zodra we live zijn blijven we waakzaam voor kinderziektes en verzamelen we data en inzichten die we gebruiken om de next steps te bepalen. Kleine aanpassingen houden we bij en factureren we aan het einde van de maand. Zien we high impact-kansen die wat meer werk nodig hebben? Dan overleggen we eerst even.

Laten we
kennismaken.

We bekijken graag samen jouw online kansen om het maximale uit jouw merk te halen. Een koffietje? Even sparren? Waarom is de wereld rond? We zijn gek op jouw mailtjes, telefoontjes of DM's!