Even voorstellen…

Wij zijn Lars & Daan,

Twee vrienden met een passie voor Breda en een passie voor online. Om ons heen zien wij steeds meer bedrijven die aan het stoeien zijn om hun business online te brengen. Er moeten keuzes gemaakt worden waarvan de meeste ondernemers geen kaas hebben gegeten. Wij willen hier graag het antwoord op zijn zodat u  kunt doen waar u goed in bent…ondernemen! Wij streven ernaar om al uw online zorgen uit handen te nemen van uw website tot uw social media campagnes. Wij willen graag samen met u een verhaal gaan vertellen!

Kopje koffie?
Onze ambitie

Uw partner van A to Z

Wij geloven in een totaal aanpak waar uw digitale strategie het uitgangspunt van is. Deze strategie vormt de basis voor uw online identiteit. We zijn specialist op het gebied van webdesign maar we willen juist het verschil maken door ook andere disciplines in te pluggen. Zo geeft professionele fotografie een website veel meer power en zal uw webshop een stuk beter lopen met de juiste online marketing. Onze definitie van een goede website is dan ook dat deze verschillende disciplines in de juiste balans zijn.

U kunt ons inschakelen op het gebied van webdesign, online marketing, digital strategy, fotografie & video en hosting. Al deze elementen versterken elkaar en zorgen ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent!

Ons missie

Betaalbaar uw business online

Wij streven naar perfectie op het gebied van design en functionaliteit maar wel voor een betaalbare prijs. Dit doen we door slim gebruik te maken van resources zodat we niet bij elk project het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. En dat scheelt in de kosten! Van de bakker op de hoek tot een high end advocaten kantoor, we staan voor u klaar!

Onze koningen

Team Pageking

We don’t have it all together but together we have it all. En zo is het. Samen met onze creatieve specialisten zorgen we ervoor dat er elke dag opnieuw weer een kroon op uw werk wordt gezet.

Lars Blankers

Lars Blankers

Daan van den Eeden

Daan van den Eeden

Cas van Son

Cas van Son

Community manager, Copywriter

Annabel Pieren

Annabel Pieren

Graphic Designer

Genoeg over ons. Wie bent u?