Wij zijn Pageking

The new kids on the block.

We hebben de handjes om alle relevante tools te bouwen en de brains om dat strategisch aan te pakken.

Design, Marketing & Techniek

Hoe mooi zou het zijn als je elke dag doet wat je leuk vindt?! Met deze insteek zijn we begonnen als twee vrienden met een passie voor reclame en online. Twee jaar later werken we samen met een netwerk van specialisten met een glimlach voor een kleurrijk portfolio aan klanten.

Onze kracht?! De ambitie om bedrijven écht verder te helpen met het online brengen van hun business, gecombineerd met een gezonde dosis passie. We pakken je hand vast en maken samen de reis naar online succes.

MEET THE KINGS & QUEENS

Daan van den Eeden

King in digital design & marketing / Founder

Lars Blankers

King in development / Founder

Stijn Jasper

King in digital marketing

Lars de Nijs

King in Development

Stefan van Wanrooij

Prins in development / Stagiair

Damien van Gageldonk

Prins in development / Stagiair

Why?!

Dat is een goede vraag. Wat maakt Pageking nou echt anders dan al die andere digitale bureaus? Waar wij in geloven zijn korte lijntjes, open source techniek en de kracht van jonge en ambitieuze honden.

Time

Snel schakelen

Door korte lijntjes kunnen we snel schakelen en daardoor snel tot resultaat komen. Bij ons heb je contact met de degene die weet “wat” en “hoe” het gemaakt moet worden. En dus niet met een account- of projectmanager.

Support

We love open source

We geloven niet in het wiel opnieuw uitvinden, maar steken liever onze tijd in oplossingen die je écht verder helpen. Dit doen we onder andere door het gebruik van open-source software en tools zoals een CMS als WordPress.

Rocket

Jong & ambitieus

Een jong team van de nieuwe generatie marketeers. Jonge honden die staan te trappelen om mooie online belevingen neer te zetten. En samen een digitaal bureau willen neerzetten dat net een tikkie anders is.

#behindthescenes

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for pageking.nl is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.