Een website met beleving voor BB Architecten

Italian Trulli

Met dank aan:

Opdrachtgever: BB Architecten
Identiteit en copy: Schmuhl

De signatuur van het bureau is onmiskenbaar, maar veel minder bleek die uit de eigen profilering. Het werk moest voor zich spreken. Dat doet het ook -en hoe-, maar des te groter was de kloof met de terughoudende bureaupresentatie. Dus ging SCHMUHL aan de slag met een nieuwe identiteit. Aan Pageking de vraag om een website te ontwerpen en te ontwikkelen waar deze identiteit samenkomt met het ijzersterke portfolio van BB Architecten. Binnen de nieuwe website krijgen de projecten het podium wat ze verdienen doordat de fotografie centraal staat.

Woning transformaties

Een belangrijke pijler binnen het portfolio van BB Architecten zijn de woningtransformaties. Tijdens deze transformaties wordt de bestaande bouw omgetoverd tot een nieuw ontwerp. Om de verschillende woningtransformaties helder naar voren te laten komen is dit door middel van een interactieve module opgelost.

 

 

 

#happyclient

De vernieuwde website en de door Pageking opgezette Online Marketing  strategie heeft er voor gezorgd dat de zichtbaarheid van BB Architecten binnen de regio Breda tot Rotterdam sterk is toegenomen De ontwikkelde website staat ondertussen al twee jaar live en door middel van een half jaarlijkse afspraak met BB Architecten blijft de website in ontwikkeling. Uiteindelijk kan het altijd beter.