Leasebuddy.nl zet de klant in de driver's seat

Italian Trulli

Met dank aan

Opdrachtgever: Leasebuddy.nl
Brandstory: Spotless Mind

LeaseBuddy is ontstaan vanuit verbazing over de leasemarkt. Verbazing over het gebrek aan transparantie, waardoor met name MKB’ers lang niet altijd de beste contracten sluiten voor hun wagenpark. Als het niet je dagelijks werk is, kosten de vaak ondoorzichtige contracten niet alleen veel tijd, maar ook flink wat geld. Als tussenpersoon dwingt LeaseBuddy leasemaatschappijen de beste offertes uit te brengen, met alle gewenste specificaties. Aan Pageking de vraag om deze filosofie te vertalen naar een innovatief online platform. De bezoeker heeft op Leasebuddy.nl de mogelijkheid een auto samen te stellen of een offerte te uploaden. Op basis van deze gegevens zet de back office van Leasebuddy het scherpste aanbod klaar. Een grenzenloos platform wat de leasemarkt na een jaar al heeft veranderd.

Configuratie van 250+ modellen

Door middel van een API koppeling beschikt Leasebuddy.nl altijd over de meest actuele specificaties en opties van de verschillende modellen. Daarnaast worden aanvragen direct doorgeschoten naar de verschillende back office systemen van Leasebuddy.nl. Wel zo handig.

 

Het kan altijd beter

De ontwikkelen binnen de branche staan niet stil. Dit betekend dat we samen met Leasebuddy het platform stapje voor stapje naar een hoger niveau tillen. Een mooi voorbeeld van een intensieve samenwerking met succes als resultaat.